Slavnostní ukončení školního roku a poděkování

Poslední červnový čtvrtek proběhlo slavnostní ukončení školního roku. Díky vstřícnosti města Příbora jsme mohli využít krásné prostory Kulturního domu. Moderování celého programu se ujala žákyně osmého ročníku Eva Čermáková. Na úvod atmosféru v sále rozproudila školní kapela a taneční skupina Romani čaja, která zatančila na písně O poštaris avel a Nane cocha. Poté všechny přítomné přišel pozdravit starosta města pan Ing. arch. Jan Malík. Následovalo vystoupení taneční skupiny The Bubbles na píseň Taylor Swift Shake it off. Dalším bodem programu bylo rozloučení s odcházejícími žáky pátého ročníku a ocenění Jakuba Makúcha a Kateřiny Balašové za jejich vynikající výsledky ve SCIO testech. Příjemným zážitkem bylo klavírní vystoupení Nely Čubové z osmého ročníku se skladbou Fénix. Prostorami kulturního domu zazněly i písně Podvod od Callina, Zombie od irské skupiny The Cranberries a Lásko má, já stůňu od Heleny Vondráčkové v podání školní kapely. Písní Haleluja školní kapela a všichni přítomní zavzpomínali na ty, kteří nás v tomto školním roce tak náhle navždy opustili.

Druhá část programu patřila deváťákům. Ti poděkovali svým vyučujícím za jejich obětavost a trpělivost. Obě devítky si rovněž připravily prezentaci, ve které se ohlížely za devíti lety strávenými na naší škole.

Našim deváťákům přejeme, aby se jejich další kroky ubíraly tím správným směrem!

Na závěr patří poděkování městu Příbor, Ing. Lence Filipové, panu Petru Špačkovi, Ing. Jakubu Nedomovi, p. uč. Zbyňku Machetanzovi, p. uč. Evě Moravčíkové, p. uč. Radku Eliášovi, p. uč. Martině Brožové a všem vystupujícím žákům.

Tento školní rok byl pro naši školu velmi náročný. Tragické události zasáhly všechny z nás. Tímto bychom chtěli poděkovat za velkou obětavost a nesmírné pracovní nasazení paní zástupkyni Mgr. Daně Cágové, panu zástupci Ing. Zdeňku Liškovi a paní ekonomce Kateřině Vrátné. Díky nim mohla škola dál úspěšně fungovat.